Pronation

Kom hem från stallet för ett tag sen, hopptränat tillsammans med Josse och Mikkel, vilket var kul! :) Hoppade ett räcke i slutet på 80cm kanske, lite avstånds bekymmer men det är för att det är så länge sen Kira hoppat så det är förlåtligt. Jag är nöjd hur som helst. Var och hämtade ut mina easytone skor på väg hem men dom får åka tillbaks till Sportamore. Anledningen? Eftersom jag har pronations problem i vänsterfoten var inte easytone det mest ultimata då jag, (eller ja, mamma la märke till det och bad mig kolla i spegeln) vinklar foten inåt, vilket i sig ger fel vinkel på hela benet och eftersom jag dessutom har problem i vänsterknäet skulle det förmodligen bara göra ännu ondare om jag använde dom skorna eftersom vinkeln på vänsterbenet blev såhär:
 
Inte det mest ultimata kanske? Mina löparskor är speciellt utprovade för att jag inte ska kunna vinkla foten fel. Så dom går bra. Men easytone skorna hade säkert resulterat i ett ont knä. Så tyvärr, dom får åka tillbaks.
 
Nu ska jag duscha och sen se this means war. Såg en på bio i vintras men hyrde den då jag var och hämtade ut paketet. Imorgon ska jag ut på äventyr med min låtsasmamma och lillasyster, ska bli kul! :)

Kommentarer
Timmie säger:

Tråkigt med skorna! Men skönt att det ändå finns alternativ så du inte behöver få ont!

2012-06-29 | 13:20:36
Bloggadress: http://dressyrkillen.se
Anonym säger:

Hej! Svarar här på din kommentar som jag såg på min blogg för ett tag sedan men inte hunnit svara på innan. Jag har själv en charles owen, den är dessutom TILL SALU! Dock är den svart, men det är snyggast om du frågar mig.

Intresserad? Maila!

/Sofia

2012-06-29 | 16:11:24
Bloggadress: http://gennes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback