What doesn’t kill you, fucks you up mentally





Alltså ursäkta, "saknar verklighetsuppfattning"? Sådana här kommentarer är så jävla onödiga och barnsliga, speciellt i tanke på att ni inte törs stå för det ni säger, för om ni gjorde det, då hade ni inte behövt kommentera anonymt. Fine, dränk mig i sådana här kommentarer men det kommer bara vara till min fördel no matter what. Kan ju lova att folk som säger att jag saknar verklighetsuppfattning bara för att jag vill bli bartender inte har en jävla aning om vad dom tjänar, hur lätt dom får jobb om dom går den utbildning jag vill gå. Och fine, det är ju uppenbarligen inte din dröm så du behöver ju inte bry dig heller.

Ja, jag vill bli bartender, vad jag än får höra, jag kommer inte ändra mig. Jag går inte efter vad andra säger, jag går efter vad jag känner att jag vill. Jag låter inte någon annan välja och bestämma saker åt mig. Och må vara att ni säger att jag "saknar verklighetsuppfattning", kanske i er synvinkel, men inte i min. Jag vet vad jag vill, och det är jag jävlig glad och stolt över. Till skillnad från vissa andra som inte ens vet vad dom vill, låter andra bestämma åt en, är så jävla fega och väljer det säkra före det osäkra. Ja, det kan hända att jag inte får jobb som bartender men då har jag ändå fått göra något jag velat göra, och bara det är väl en bragd i sig?

Jag har faktiskt.. vad ska jag kalla det? Seriösa mål? Låter det nog.. ansvarsfullt i era öron? Nöjd? Kunde jag sagt det bättre? Haha nä, allvarligt talat. Ingen kan säga åt mig vad jag kan och inte kan, att det bara är drömmar är det fånigaste jag hört, seriously. Vad har ni för drömmar? Att sitta framför en dammig dator i 30 år med en kaffekopp på bordet och undra hur livet hade kunnat bli om ni faktiskt vågade ta ut svängarna och inte vara en sådan typisk Svensson?

Jag vet vad jag vill, och jag vet att jag är kapabel till att nå alla mina rimliga drömmar. Dvs. bli bartender, någon gång i framtiden jobba som polis, bo i L.A. Det finns ingenting som säger att jag INTE skulle klara av det, möjligen ni haters som går med huvudet lite för högt och tror ni med er pekpinne kan rätta andra efter era uppfattningar om saker och ting. Tyvärr, jag är fel person att tro det fungerar på. För jag skulle aldrig, aldrig, aldrig låta någon säga åt mig att mina drömmar inte går att nå och ge upp dom. Never. Så allvarligt talat, väx upp och inse att det faktiskt finns personer som törs bryta mot de typiska Svensson normerna och tänka utanför ramarna.

Jag är 18 år, jag blir sponsrad av företag för att jag bloggar, jag har jobb, jag har haft egna ponnyer sedan 7 års ålder jag fått ta eget ansvar för och sköta, jag får erbjudanden om sammarbeten med stora företag, jag blir erbjuden så sjukt mycket balla grejor ni inte ens vet något om. Så, vem är det som saknar verklighetsuppfattning? Jag eller du?





Kommentarer
Frida säger:

Sitta framför en dataskärm, är det inte det du gör från 7 till 4 på dagarna? Du verkar ju ha bra självförtroende och anser dig klara dig bra i livet och ha lätt för att skapa kontakter, så varför väljer du då ett sånt tråkigt jobb? ;)

2012-05-23 | 22:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback