Why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out

Mikaela wennberg om life is like a giant puzzle, everyday we struggle to find its pieces to make it into a complete picture:

Du är så otroligt söt! Har jag förstått det rätt har du haft alla de möjliga slags hårfärger under åren, du kan inte lägga ut lite bilder, skulle vara kul och se eftersom du passar så bra i blont! :D

SVAR: Haha jo, du har hängt med. Jag har haft det mesta man kan ha i hårfärgsväg, är med andra ord inte typen som är rädd för att sticka ut. Men har efter många om och men även jag kommit fram till att jag passar bäst som blond, kanske för att jag egentligen är det. Men kan snöra in lite bilder, och bara för att påminna mig själv (och ge er andra ett råd.) det är mindre smart att vilja ha rött hår och färga det med permanentfärg, visst det knalliga rinner av men dom röda pigmenten är ett helvete att få bort. Jag har vart riktigt rödhårig två gånger, och efter 2 veckor ville jag bli blond och det tog sin lilla tid eftersom jag inte ville förstöra håret med att köra blondering på blondering, tacka vet jag Elli som alltid ordnat mig ur röran!
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback